Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skaffe mye lommepenger raskt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei, jeg er en gutt på 15 som snart runner 16år. Jeg har et lite pengeproblem i disse dager. Det startet med at jeg ville ta et utvekslingsår i USA, men fan ut at dette ikke passet med min vidregående opplæring. Så i septemper bestilte jeg spontant en språkreise til USA som jeg ser veldig fram til å dra på. Selve turen på rundt 40000kr er finansiert av konfirmasjonspengene, men så var det det med lommepenger. Jeg har en plan om å ha med meg 20000kr. Pluss att jeg må ha ny telefon fordi min streiker snart. Det beryr att jeg trenger ca 30000kr. Og jeg drar 1.juli. Hva i helvette gjør jeg. Jeg har en jobb, som trener på ski for barneskoleelever. Jeg får ca 250kr/t men arbeider bare 1gang i uka. Tenker på en jobb til men tilbudene rundt meg er ganske skrale, pluss att jeg har skole og fritidsaktiviteter. Ehh hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 17.01.2018 11:29:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hva prioriterer du å bruke penger på?

Mange opplever at de bare må ha de nyeste tingene, enten det er en mobil eller en merkejakke. Noen ganger fordi du vil selv, og andre ganger fordi det blir forventet. Men hvordan skal du prioritere med et slikt press og så mange fristelser?

Skrevet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle