Hopp til hovedinnholdet

Mobilen er ødelagt

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er så sint og lei meg for noe som skjedde i dag. Jeg fikk ny telefon for 2 uker siden og jeg klarte å få noen riper i telefonen i dag. Jeg sprang ned en bakke og glemte helt at jeg hadde telefonen i lommen og mista den i bakken. Dette skjedde forrige gang også ved at jeg mista den i bakken slik at den knuste. Jeg hater å gå rundt med en knust telefon eller med noen få riper i. Det er alltid onkelen min som fikser ny telefon til meg. Vist jeg sier til han nå at jeg knuste telefonen min blir han nok veldig skuffet over meg og det vil jeg ikke skal skje. Livet var så perfekt før dette skjedde og når har jeg det helt forferdelig. Jeg hadde en helt forferdelig dag i går og i dag. Jeg vil spole tilbake i tid å hindre at dette skjedde. Da kunne jeg godt rundt med uknust telefon og vere glad. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 10.06.2018 20:22
 

Svar
Hei

I 2018 finnes det nok mange knuste mobiler, og du er ikke den eneste som synes det er kjedelig. Prøv å tenke at det kun er en ting, og at livet kunne vært mye verre om noe hadde skjedd med for eksempel et familiemedlem. 

Mobilen lar seg også fikse, hvis du ønsker å legge penger i dette. Ellers, lønner det seg å kjøpe skjermbeskytter og deksel før den ødelegges mer :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør du når mobilen din er ødelagt?

Sinna jente (colourbox.com)

Har du kjøpt en mobil som blir ødelagt, er det greit å vite hvilke rettigheter du har.

Les mer

Tenk på dette før du kjøper mobil!

Kjøpe mobil (ill: ung.no)

Synger mobilen din på siste vers? Tenker du på å kjøpe ny? Det kan være lurt å lese dette før du bestemmer deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din