Hopp til hovedinnholdet

Er dette en trygg side?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg sliter veldig med penger og jeg takler ikke arbeidslivet. Jeg har hatt en jobb men det gikk ikke bra, var sykemeldt flere ganger og er bare 18.. jeg måtte trappe ned på hvor mye jeg jobbet så jeg jobber aldri mer og tjener ingenting. Søstra mi får penger fra NAV og skulle gjerne fått det selv men jeg er ikke i samme situasjon som ho. Derfor søkte jeg litt og jeg er veldig desperat. Er dette en trygg side? og funker det? er det andre måter å tjene penger på uten en fysisk jobb eller selge ting for har ingenting å selge.. https://www.toppbetalteundersokelser.no

SVAR

Besvart 20.06.2018 13:01:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Jobbintervjuet - slik får du jobben

Få tips til hvordan du forbereder deg til et jobbintervju, og bli kjent med spørsmålene som er vanligst å stille på et intervju.

 

Les mer
attach_file

Tre spørsmål du må overvinne på jobbintervju

Du kommer langt på jobbintervjuet med å være deg selv, puste ut og svare godt. Men det kan også dukke opp vanskelige spørsmål, og da er det lurt å være godt forberedt.

 

Les mer
account_circle