Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få AAP fra NAV når jeg går på videregående skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en jente på 18 år som er så kronisk syk at jeg ikke har noe mulighet for å kunne jobbe. Jeg prøver å gjøre ferdig 2 året vgs. da jeg ikke vil ta pause, for da tror jeg ikke jeg klarer å utføre det senere. Ble akkurat avvist fra NAV for å få aap akkurat fordi jeg går vgs. Jeg bor ikke hjemme, så jeg må betale husleie, men dette blir da vanskelig da jeg ikke får støtte fra NAV eller klarer å jobbe. Bor også for nærme skolen til å få stipend, vet det er noe man kan få dersom det er spesielle behov, men jeg trenger også penger da jeg ikke går skole sånn som nå i sommerferien. Er det noe håp for meg? NAV er jeg gitt opp på. Hilsen en stk syk, sliten og trist jente som er veldigveldig blakk.

SVAR

Besvart 21.06.2018 14:41:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du spørsmål om rettigheter knyttet til nedsatt funksjonsevne?

Rettighetssenteret er et rådgivnings- og kompetansesenter i rettighetsspørsmål som gjelder nedsatt funksjonsevne og kronisk sykdom. Her kan du få svar på det du lurer på om bolig, jobb, diskriminering, tilgjengelighet og helse.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
attach_file

Ung med kronisk og psykisk sykdom

Emilie deler sin historie. Historien handler om å utvikle en utmattelse der kroppen sviktet mer og mer samtidig med at det gikk hardt ut over det psykiske. Det utviklet seg over tid.

 

Les mer
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
account_circle