Hopp til hovedinnholdet

Jente på 13 føler seg fattig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og føler meg fattig. Jeg bor hos mamma med søstrene mine. Mamma sier ofte at hun ikke har råd til å kjøpe ting jeg ønsker meg, og klager ofte om hvor lei hun er over å ha dårlig råd. Jeg må nesten alltid kjøpe ting på salg. Jeg rydder og vasker også en god del hjemme men får ikke en eneste krone for hva jeg gjør. Jeg blir ofte frustrert fordi vennene mine går med dyre merkeklær men jeg går med topper til 99kr. I fjor og i år har vi ikke dratt på en eneste ferie, det er til og med for dyrt å dra til dyreparken! Jeg inviterer heller aldri noen hjem fordi det blir altfor flaut. Vi har slitt sofa og gamle hvitevarer. Pluss at leiligheten våres er 80 kvadratmeter. Jeg er ikke sikker på hvor mye mamma tjener, men hun er vikar som apotektekniker. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 21.08.2018 18:22:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle