Hopp til hovedinnholdet

Piercing og barnebidrag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)

Om to dager fyller jeg 16 år, og jeg vurderer å ta piercing i overleppen. Jeg vet dette ikke kommer til å bli populært hjemme, så i hvilken grad har foreldre noe å si, når jeg kan gå alene til studioet og få piercet leppen selv, og i tillegg betaler selv?

Det andre jeg lurer på er (har ikke noe med aldersgrenser å gjøre) mamma og pappa er skilt, og det er en stemor inne i bildet. De er sjelden enige noen av dem, og de krangler om det meste. For å minske kontakten dem i mellom, går de fleste beskjeder gjennom meg. Så når spørsmålet om penger kommer opp, er det jeg som må ta det opp med begge parter, og de kommer aldri til enighet hvor grensen går på hva jeg skal få, og hva jeg trenger og ikke trenger. Pappa tjener mer enn mamma, og det gjør at jeg har vondt for å spørre mamma om penger, selv om mamma og pappa har en avtale om å betale like mye hver måned. Kan jeg (og pappa) kreve at mamma betaler barne bidrag, slik at jeg slipper å spørre om penger, hver gang jeg trenger noe?

Jente 16

SVAR

Besvart 20.03.2009 15:20:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
account_circle