Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få råd til lett-motorsykkel før sommer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 16 og lurte på om dere kunne hjelpe meg med pengeproblemer. Jeg har en jobb, og vil gjerne skaffe meg en lett-mc. Det som er problemet er at jeg vil gjerne få motorsykkelen i mai før sommer, som er da om rundt 9 måneder. På de 9 månedene så får jeg da rundt 33 500 kr, men hvordan er det nok til lappen som koster 20 000 - 25 000 pluss motorsykkelen som kan koste opp til 50 0000. På toppen av alt så må jeg kjøpe utstyr som hjelm, jakke, hansker osv. Om jeg ikke får råd til alt før sommeren, føler jeg at alt blir bortkasta. Da må jeg vente til neste vinter blir over, og da er jeg sytten allerede, og vil få snart bil... Jeg har ikke noen løsninger på dette, og vil gjerne få det til før sommeren kommer. Hadde vært takknemlig hvis dere kunne hjelpe meg.

SVAR

Besvart 10.09.2018 13:29:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Alternative gavetips

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
account_circle