Hopp til hovedinnholdet

Dårlig økonomi, trenger medisin og ting til skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa har kjempe dårlig økonomi. Jeg får heller ikke grunnstipend pga. Nav ikke har oversikt over mamma og pappa sine inntekter. Jeg går på videregående skole i 3. Kl, og merker at jeg tar ned behovene mine. Det hender at vi ikke har mat hjemme engang så jeg kan ta med på skolen, og det heller ikke penger på skolen til mat. Jeg bruker Ritalin som fast medisin, og hittil nå har jeg hatt frikort og fått dette gratis. Og nå når vi inngår 2019 må jeg betale for dette selv. Og mine foreldre har ikke engang penger til å bidra med noe ekstra enn penger til mat de gangene de har det, sko eller klær. Og jeg får dårlig samvittighet bare av å spørre om 20kr eller fylle på busskortet mitt månedlig. Jeg har prøvd å finne jobb, søkt forskjellige steder og det er utrolig vanskelig. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg engang.

SVAR

Besvart 01.10.2018 22:41:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle