Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å slutte å låne ut penger - hvordan si nei?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei en jente på 20 år, ferdig utdannet med fagbrev tar opp fag samtidig fordi jeg planlegger ny utdanning jeg er interessert i. Saken er at, jeg låner en eldre dame 53 år gammel penger når hun sliter litt økonomisk. Denne eldre damen er min tidligere kollega som jeg jobbet med tidligere når jeg var lærling. Hun er aleneforsørger med lån på sine skuldre, jobbsituasjonen hennes er uten jobb nå. Selv om hun haddet jobb og tjente nok til en måned spurte hun fortsatt meg om penger. Hun har litt av en økonomisk situasjon som går fram og tilbake, noen har hun ikke nok til å holde ut. Har alltid fått tilbake pengene jeg lånte bort til henne. Hun har tre myndige barn, og i noen situasjoner har jeg steppet inn når ungene hennes trengte penger til ett eller annet. Jeg låner denne damen fortsatt penger, men dette blir veldig irriterende for det føles som at jeg forsøger en gammel dame her. Men jeg vet godt at hun sliter, men blir litt lei, men samtidig dårlig samviitighet. Har dere noe råd?

SVAR

Besvart 03.10.2018 14:27:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle