Hopp til hovedinnholdet

Blir AAP fra NAV forlenget automatisk?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har ME og kan ikke jobbe eller noe som helst derfor er jeg hjemme på senga hele tiden pga av det så får jeg AAP støtte fra Nav fordi jeg kan ikke jobbe. I desember så blir det1 år med AAP penger må jeg fornye det selv eller skjer dette automatisk? Eller må legen min skrive det til meg? Min fastlege er på viderestudie derfor er det en vikar istedenfor og han er ikke noe grei i det hele tatt han tror ikke på noe som helst jeg sier jeg er kjempe lei av han og vis Nav skal be om en ny legeerklæring fra meg må jeg gå til han eller ME spesialisten min? Hilsen jente 19:)

Besvart 11.10.2018 13:06
 

Svar
Hei jente 19

Dette tar du med din veileder på ditt lokale NAV-kontor.  Hvis du ikke har tatt i bruk din digitale aktivitetsplan, kan du gjøre dette nå.  Via den kan du sende en direkte melding til din veileder om det du lurer på.

Ønsker deg lykke til og ha en fin dag :-)

Hilsen NAV i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Kronisk utmattelsessyndrom - CFS/ME

Jente sover (colourbox.com)

Kronisk utmattelsessyndrom, CFS/ME, er en langvarig og alvorlig tilstand eller sykdom. Utmattelsen er til tider invalidiserende og det er også andre typiske tilleggssymptomer. Det mangler fortsatt kunnskap om årsaksforholdene ved CFS/ME og forskning pågår stadig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din