Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få pengene mine tilbale?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vet ikke om dette er et spørsmål dere kan svare på, men jeg bestilte en julegave til pappa på nettet. Men så fikk jeg en mail hvor det sto at de måtte avbryte kjøpet og de skulle returnere pengene tilbake til min PayPal konto. Men jeg har ikke noen konto siden jeg er under 18, har kun bankkonto. Men jeg må jo få pengene tilbake? Hva skal jeg gjøre?

Besvart 03.12.2018 12:16
 

Svar
Hei

Er det mulig å sende en mail til nettsiden og spørre om det er mulig å få de tilsendt til bankkontoen din i stedenfor? Noen utenlandske nettsteder krever dessverre at du har en Paypal konto. Kanskje du kan få en av foreldrene dine til å opprette en sånn at du får pengene tilbake?

Om du ikke får hjelp av nettsteder eller dine foreldre kan du også ringe til Forbruker Europa. De kan gi råd om hvordan man går frem om du har kjøpt noe fra et firma i Europa. Du finner nettsiden deres her: forbrukereuropa.no/

Det er gratis å snakke med de og de er en norsk organisasjon som gir råd og veiledning. 

Håper dette var til hjelp:) Lykke til

Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Trygg på nett (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din