Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å gå med bleie, hvor får jeg kjøpt det?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har veldig lyst til å bruke bleie men jeg kan liksom ikke bare si mamma kan du kjøpe bleie. En gang så prøvde jeg å bruke bleie det var digg det føltes bare digg ut det var bare helt purfekt skal jeg kjøpe bleie eller ikke og hvor får man kjøpt det

Besvart 06.12.2018 11:14
 

Svar
Hei jente 13 år.

Du skriver at du liker å ha på deg bleie. Det er det man kalles for et fetisj. Hvis man har et seksuell fetisj, er det for eksempel konkrete gjenstander som en bleie som gjør at man blir seksuelt opphisset.

Du skriver ikke om du blir seksuelt opphisset av å ha på deg bleie, eller om det bare føles behagelig. Det er jo slik at voksne ikke bruker bleie, så det er opp til deg om du ønsker å gjøre dette. Bare vær oppmerksom på at andre kan reagere på det dersom du har den på ute blant folk.

Man kjøper bleier på dagligvarebutikkene.

Vennlig hilsen Helsesøster i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Økonomien din
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om Økonomien din