Hopp til hovedinnholdet

Familien min har dårlig råd, og jeg liker ikke maten vi har

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi har dårlig råd. Ingen av foreldrene mine er i stand til å jobbe, og derfor har vi dårlig råd. Vi er en familie på 5, jeg føler at jeg hele tiden er sulten, men greier ikke å spise fordi jeg ikke liker noe av den billig maten vi kjøper. Jeg har spurt pappa om han kan kjøpe annet type pålegg enn det vi har i kjøleskapet fordi jeg og mine søsken klager hele tiden på det. I går så for pappa på butikken og kjøpte "nytt" pålegg som han påstår er NYTT! Men neida, der er jo selvfølgelig ikke nye typer av pålegg. Jeg sier til far min at jeg ikke liker pålegget, men da blir han sint og skriker. Han påstår at jeg liker det, og når jeg sier at ingen av påleggene er nye eller noe jeg liker så klikker han helt og det går utover meg. Jeg driver EKSTREMT mye med idrett, jeg er tynn og er ganske sikker på at jeg sulter meg selv ihjel. Vi eter middag kanskje 3-4 ganger i uken, og når vi ikke har middag så sier han vi skal "ete" skiver. Så dem dagene spiser jeg medt sukker :P

SVAR

Besvart 06.12.2018 09:35:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle