Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bruke mindre penger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått bankkort for 2-3 måneder siden. Jeg merker at det er veldig lett å bruke penger. Og egentlig sparte jeg til noen solbriller med styrke i til sommeren og de kostet ca. 3000 kr. I starten av februar hadde jeg 2646 kr men nå har jeg nettopp fått regning eller hva man skal kalle det og jeg har bare 1674! Jeg har brukt mye penger på små innkjøp som sjokoladebarer etc. Nå sitter jeg her med en dårlig følelse i magen og har egt bare lyst til å grine. Mamma og pappa vet selvfølgelig ikke om dette her og jeg er så redd for å skuffe dem. Jeg vet ikke hva jeg burde gjøre! Om jeg burde fortelle dem eller ikke og jeg vil ha noen gode tips til å spare penger! Hvordan ikke bruke kortet mitt osv! På forhånd: Tusen takk! Mvh skyldbetynget Jente, 13

SVAR

Besvart 12.03.2019 12:44:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Bankkort for de mellom 13 og 18 år

Dette må du vite om du vil ha bankkort før du fyller 18 år.

 

Les mer
account_circle