Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få moren min til å forstå at jeg bør kjøpe en PC?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er som du kanskje ser en gutt på 17 år og i flere år har jeg hatt lyst til å kjøpe meg en stasjonær PC for selvsparte penger. Moren min er dessverre ikke enig i dette da hun mener at disse pengene bør gå til lappen. Jeg har allerede en konto til billappen hvor jeg har selvsparte 17 000kr. Ut ifra det jeg har lest så koster hele prosessen med å skaffe seg billappen gjennomsnittlig 30 000 så føler jeg for såvidt er på god vei. Greia er at jeg ønsker å bruke noen av pengene fra min egen sparekonto for å legge det over til lappen slik at jeg ikke har så lang vei å gå på så kort tid. Har en egen jobb med inntekter så disse 10 000 jeg ønsker å ta ut har jeg tjent opp igjen pluss mye mer innen jeg flytter ut uansett... Har prøvd å snakke ut om at det å kjøpe PC er min interesse og hva jeg har lyst til å bruke pengene mine på.. men jeg kommer ingen vei... har dere noen råd på hvordan jeg lan gå frem med dette...?

SVAR

Besvart 05.04.2019 12:55:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle