Hopp til hovedinnholdet

Må tjene penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. vet at det allerede er stilt masse spørsmål om dette fra før, og jeg har lest gjennom en haug av dem. men jeg fant liksom ikke helt det jeg lette etter. jeg er en 14 år gammel jente (har bursdag tidlig i januar) og om ca. ett år skal jeg på to reiser utenlands. til sammen må jeg samle inn ca 10.000-12.000 kr, fordi reisene koster 4000kr+3000kr og jeg vil ha med en del lommepenger. jeg har ikke 100% krav på å tjene alle de pengene, men det er noe jeg har veldig lyst til. klassen min setter opp f.eks dugnader vi kan være med på for å tjene den delen av pengene skolen ikke betaler, men siden den ene reisen ikke har noe med skolen å gjøre, må jeg ha noen andre steder å tjene og. jeg har tenkt å lage plakater for barnevakt og hundepass, som er noe jeg håper slår an. jeg er også glad i å spille teater, og ser etter forskjellige jobber der. jeg har også regnet med at hvis jeg trenger det, kan jeg bruke noen av komf. pengene mine, men har du noen tips/ideer utenfor dette? takk i forkant!

SVAR

Besvart 15.05.2019 10:26:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
account_circle