Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg tjene penger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lever i en fattig familie, så jeg kan nesten ikke dra med venner på byen hele tiden); Jeg har snakket mamma og pappa om det, men de sier at de også har andre ting med penger å drive med. Hvordan skal jeg tjene penger? Mamma og pappa lar meg ikke få jobb selvom det ikke er skadelig for å få en sånn enkel jobb. Jeg klarer å spare penger, men mamma spør om hun kan få "låne" men gir aldri tilbake.. Jeg har såå lyst til å tjene penger

SVAR

Besvart 07.09.2019 09:09:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Familier med dårlig råd kan få støtte til aktiviteter

I Norge skal du ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter og gå i bursdag, selv om foreldrene dine har en vanskelig økonomi.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle