Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få tak i penger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg her en jente på 13 så har kjempe lyst på en Nintendo switch eller hvordan det skrives, jeg er helt blakk (har 23 kr)og jeg har virkelig prøvd å tjene penger, jeg har spist mamma og pappa om jeg kan få ukelønn av å arbeide i huset men, de sier nei jeg har hengt opp lapper i butikken der det står at jeg kan klippe gresset,sitte barnevakt osv men,ingen tar kontakt,jeg har spurt naboene mine om det er noe jeg kan gjøre for dem men,de sier at de ikke trenger hjelp med noe,spurt familien min,ingen vil ha hjelp og jeg får ikke tar i penger jeg har prøvd å få tak i jobb men,ingen vil ha meg.Jeg har prøvd å selge noe av tingene min men, får ikke solgt noen ting, Foreldrene mine kjøper aldri noe til meg,så spørsmålet mitt er,hvordan skal jeg få tak i penger?!Jeg vil prøve å få tak i Nintendoen før sommeren!Jeg har akkurat hatt bursdag så jeg kan ikke vente til det.Jeg trenger penger så fort så mulig, jeg har prøvd å bli blant annet VG bud, hjelpe til på butikken jeg får ikke jobb!HJELP!

SVAR

Besvart 20.03.2020 21:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle