Hopp til hovedinnholdet

Mamma har veldig dårlig råd, jeg får ikke de klærne jeg trenger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma har veldig dårlig råd. Hun har hatt det helt siden jeg ble født. Faren min har jeg ikke kontakt med og han sender aldri barnebidrag. I mange år har jeg måttet kjøpe klær selv, jeg har måtte bruke opp alle bursdags pengene mine med en gang fordi jeg trenger klær og tlf osv. Jeg har veldig få klær i skuffen og sikkert 3 av de har mamma kjøpt. Hun klager alltid over at hun har dårlig råd og sier til meg og søsknene mine helt plutselig at hun har over 11 000kr i minus. Og etter hver gang vi handler mat så sier hun «ja nå har jeg brukt 700kr» og ser oppgitt ut på meg. Jeg føler at det ikke er riktig at hun snakker om økonomi med meg og det får meg til å føle meg ansvarlig og at jeg burde være lei meg for at hun ikke har penger. Jeg har ikke fått klær av hun på lenge, men må trenger jeg det virkelig, men hun sier at hun ikke har råd.Det er veldig vanskelig å se at alle vennene mine får alt de vil ha av foreldrene sine. Jeg gråter veldig ofte siden jeg blir misunnelig hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 23.06.2020 10:13:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle