Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ødelagt, uten venner og utenfor familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er helt ødelagt. Jeg har ingen venner. Føler meg utenfor familien, jeg passer ikke inn. Hver gang jeg lukker øynene mine ser jeg alltid en skygge av en mann,men nå i det siste ser jeg en skygge på soverommet mitt om kveldene. Jeg har vanskeligheter med å stole på andre fordi jeg alltid har blitt sviktet. Ingen forstår meg eller lytter. Jeg får aldri en melding av noen. Jeg er bare alene, har ingenting igjen. Jeg har sluttet å håpe fordi jeg alltid blir skuffet/ender dårlig. Begynner snart på vgs, har ikke tenkt til å snakke med noen for jeg vil ikke bli glad i noen alle er bare fake. Hjertet mitt er knust i fillebiter, mitt eneste/siste håp forsvant sammen med bestekompisen min. Har drevet med selvskading og prøvd å ta selvmord men søstra mi kom alltid før jeg fikk tatt en kniv inni meg Første gang jeg prøvde var jeg 4. Det eneste som stopper meg fra å dø er at jeg må være sikker på at jeg dør! Roses are dead, violets are crying, i have nothing left, so why am i steel trying?

SVAR

Besvart 15.08.2020 20:56:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle