Hopp til hovedinnholdet

Han fortsatte å kjæle med meg selv om jeg sa nei.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For 1 uke siden var jeg og 4 venniner hos venninen min. Foreldrene var ikke hjemme så vi hadde drikkeleker og ble ganske fulle alle sammen. Etterhvert kom 2 kompiser av oss som ikke hadde drukket noe selv. Begge disse er gutter jeg stoler på og har vært venner med lenge. Det begynte å bli soloppgang så alle sammen la seg tett i tett ute i sofa-sengen på verandaen for å se på. Den ene kompisen min lå inntil meg og først koste vi bare noe jeg syntes var helt greit. De andre vennene våres hadde sovnet da. Men etterhvert begynte han å ta hånden inni gensern min og stryke meg opp og ned langs magen. Da sa jeg "hva er det du driver med?" og da svarte han bare "ikke tenk på det". Jeg var både full og søvnig så jeg klarte ikke helt å tenke over hva som skjedde. Han begynte å ta hånden under shorten og stryke meg over underlivet. Da dro jeg vekk hånden hans og ba han om å slutte, men det gjorde han ikke. Slik holdt han på i nesten 1 time. Etter å ha sagt uttalige ganger at han måtte slutte gikk jeg inn for å få sove i fred. Full og dum som jeg var tenkte jeg ikke på at han kom til å følge etter. Derfor ble vi liggende bare vi 2 på venninen min sitt soverom, noe som var enda værre. Han la seg inntil meg igjen og begynte å kysse meg på kinnet og ta meg under bhen. Han fortsatte med å klå meg både nedentil og på puppene. Hver gang dro jeg hånden hans bort og ba han om å slutte men han fortsatte bare med engang jeg slapp hånden hans. Han prøvde å ta av meg bh'en og begynte å kysse meg. Til slutt ga jeg opp ved å be han slutte og latet som jeg sov for at han skulle stoppe. Men da fortsatte han bare og prøvde å fingre meg. Når jeg merket at hånden hans var under trusa dro jeg den opp igjen og sa slutt. Slik holdt han på i tilsammen nesten 8 timer. Fra kvelden til klokken 6 om morgningen. Det var ikke før jeg kom hjem igjen og fikk fortalt det til venninen jeg var hos at dette føltes ut som overgrep. Jeg blir kvalm bare av å tenke på det og har mistet tilliten til de fleste guttevennene mine. Var dette overgrep? Han var edru og utnyttet meg for at jeg var full og søvnig, han har prøvd å si unnskyld til meg men jeg tror ikke jeg klarer å fortsette vennskapet våres etter dette. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.06.2013 22:38:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Set dine eigne grenser

Alle menneske har rett til å setje sine eigne grenser for kor nærgåande andre får lov til å vere. Dei fleste menneske må stoppe opp eit godt stykke unna. Andre får lov til kome nærare, og nokre får kome veldig nær.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle