Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tvunget til samleie på klassetur. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Klassen min dro på en sånn klassetur som 9.Klasse har årlig. Det er en tur opp på fjellet til en hytte og som regel hvert år kommer det også noen fra andre skoler opp dit, siden det er to hytter der oppe. Klassen min og jeg skulle dit opp og den andre dagen der oppe skulle klassen hente vann. Jeg og to jenter skulle bli alene der oppe for å passe på hytta. Så kom det seks gutter inn i hytta vår som kom fra den andre hytta, de var alene, for lærerne deres hadde dratt for å hente ved. Alle var de ett år eldre enn oss og en av de seks guttene var uhyre kjekk og jeg klarte ikke ta øynene fra han. Han skrøt veldig om hvor mange kjærester han hadde hatt og hvor mange jenter han hadde hatt sex sammen med. Jeg aner ikke hvordan dette skjedde, men jeg og gutten havnet på en eller annen måte alene inne i deres hytte og vi ble bare liggende i senga og kysse og kose litt. Syntes det var veldig behagelig akkurat der og da, men plutselig grep han meg rundt livet og satte meg oppå han. Jeg klarte å kjenne at penisen hans ble stiv og han lagde små lyder mens han gynget meg fra og tilbake. Jeg syntes situasjonen var ubehagelig men turte ikke si noe. Så ba han meg stikke hånden ned i buksen hans. Jeg sa bestemt nei fordi jeg visste at der gikk grensen min. Han maste og maste og brukte argumenter som: -Det er ikke farlig... -Bare ti sekunder.... -Vær så snill.. Også videre. Jeg sa nei og plutselig la han seg oppå meg i senga. Jeg smilte til han og han kysset meg på munnen. Jeg kysset han tilbake og kjente plutselig at han stakk hånden sin ned i trusen min. Jeg prøvde å stille komme meg løs, men han hadde hektet fast hendene mine under knærne hans. Jeg ville ikke si noe om at dette var noe jeg ikke ville, siden han begynte å kle av seg. Jeg husker at jeg sa nei, flere ganger, men han bare snakket om at dette var ikke farlig, han hadde gjort det før OSV. Etterhvert begynte jeg å be han om å ikke gjøre det. -Vær så snill, sa jeg, -jeg vil ikke... Han bare hysjet på meg, smilte og lo også kysset han meg igjen. Jeg husker enda da han var ferdig at han slapp meg og sa: -Det var vel ikke så ille? Nå har han lagt meg til som venn på facebook men jeg har ikke fortalt noen om det som skjedde. Jeg ville ikke at det skulle skje, men føler ikke jeg protesterte nok til å kalle det et seksuelt overgrep. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.09.2013 16:53:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
account_circle