Hopp til hovedinnholdet

Stebroren min tvang meg til samleie! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 11 år (jeg måtte skrive 13 i den ruta siden det ikke var mindere) Pappaen min ble sammen med en dame som er super snill, hun har en sønn på 16 år, de flyttet inn hos pappa i juni (2013) Sønnen er super snill, jeg må liksom beskytte han fra mine plagsomme søsken, jeg klenger meg litt på han jeg også,men det er bare hvis jeg er redd. Når jeg skulle se en film med han, gikk han å låste døra til rommet hans. Så begynte han å klå på meg, han dro av meg klærne mine, jeg sa ingen ting (siden jeg er liksom litt tidlig ute med sex og sånt men jeg har ikke hatt sex)så tok han av klærne sine og tvang meg til å runke han, jeg har ingen anelse om hva det betydde. Så fant han frem en kondom og tok den på, så begynte han å pule meg. Det var litt godt men jeg begyne å blø, hvorfor begynte jeg å blø?? Jeg tør ikke å si det til noen, jeg kan vil ikke anmelde det, det kan jeg ikke gjøre mot han. Hva skal jeg gjøre.???

SVAR

Besvart 06.11.2014 11:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle