Hopp til hovedinnholdet

Han maser om sex hele tiden og han fingret meg mens jeg sov!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en jente på 17 år og føler jeg blir seksuelt misbrukt av kjæresten min (20). Vi har vært sammen i snart to år og han har vært veldig snill mot meg og gitt meg masse gaver og slikt, men han presser meg til og ha sex med ham. For ca seks måneder siden våknet jeg av at han lå å fingret meg mens jeg sov. I begynnelsen sa jeg ingenting og trodde ikke det kunne være sant, med tanke på at han viste at jeg hadde vært utsatt for seksuelt overgrep en stund før vi ble sammen. jeg prøvde og bevege meg litt som om jeg våknet, men han bare fortsatte, helt til jeg hørte noen kom ned trappen (han bor hjemme), og spurte hva f*en han holdt på med. Han ble litt satt ut av reaksjonen min og sa at han håpte at jeg ville like det og ha sex med han. Etter denne hendelsen sank sex lysten min helt på bånn, men siden han bor et stykke unna og jeg bare ser ham i helgene tvang jeg meg til og ha sex med ham i løpet av helgen, en stund til jeg ikke orket mer (ca 3 måneder siden). Han maste flere ganger i løpet av disse helgene om ikke vi kunne ha sex og vær gang jeg avviste ham ble han sur eller sint og drev og kverulerte til langt på natt så jeg ikke kunne sove, og mange av gangene ente det opp med at jeg hadde sex med han bare for og få han til og slutte mase/krangle. Jeg fortalt ham om problemet og at jeg ikke følte meg respektert og at han måtte slutte og mase. Et par helger holdt han opp med masingen, men da han begynte igjen ble han ikke sur da jeg sa nei, men heller lei seg og begynte og grine og sa at jeg ikke elsket ham og at han var sa stygg at jeg ikke klarte og bli kåt på ham og at det var noe galt med ham og lignende. så det har endt med at jeg gang på gang har hatt sex med ham bare for at han skal slutte og "syte" hele natten eller resten av dagen. Hva burde jeg gjøre?? Hilsen jente 17.

SVAR

Besvart 14.10.2013 20:02:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
account_circle