Hopp til hovedinnholdet

Har læreren lov til å fortelle rektor og rådgiver at jeg ble voldtatt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble voldtatt for ca. 6 måneder siden. Jeg er en person som ikke trenger noe annet enn en å snakke med og tid. Mest av alt trenger jeg tid. Men jeg har en lærer på min skole som jeg stolte på og følte jeg kunne fortelle det til. Nå har denne læreren gått til rådgiver og rektor og fortalt om min situasjon, uten å spørre meg på forhånd, ettersom jeg ikke ville at noen andre skulle få vite om det. Det jeg lurer på er om denne læreren har lov til det? Har ikke h*n taushetsplikt? Akkurat nå er min tillit til lærere helt ødelagt.

SVAR

Besvart 25.02.2014 09:04:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
account_circle