Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en tendens til å ha sex med kjæresten min når hun sover.  

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 19 år. Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre. Jeg har en kjæreste som jeg elsker, men jeg har en tedens til å ha sex med henne når hun sover. Først så syntes hun ikke det gjorde noen ting. Etterhvert ble det mer og mer av det og nå for et par måneder siden så blei det sånn at jeg gjorde det hver dag når vi sov. Hun har fortalt meg en god stund at hun vil ikke at det skal skje lenger og jeg har sagt at jeg forstår. Og jeg vil bare gjøre henne lykkelig, men når jeg ligger inntil henne så blir jeg så opphisset at jeg klarer ikke å la være. Vi har bestemt oss for at vi ligger på hver vår plass til dette har roet seg helt ned. Jeg vil ikke gjøre dette lenger fordi jeg vet at jeg skader henne, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvis noen har et tips på hva jeg kan gjøre er jeg kjempe lykkelig for det. Fordi dette ødelegger forholdet vårt og henne også. Jeg vil bare si takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er bra at du tar dette opp og ønsker å gjøre noe med det.  Det å ha sex med noen som sover, er jo ikke lovlig, og kjæresten din har jo også uttrykt at hun ikke vil at det skal skje, så da må det ikke skje!  Hvis du er kåt og har lyst på sex når hun ligger inntil deg, så må du rett og slett enten vekke henne og sjekke ut at hun har lyst, eller la være.  Sover hun og du kjenner at du er så kåt, så må du heller få utløsning på egen hånd/onanere.  

Bestem deg nå for at du ikke skal gjøre det igjen.  Lov kjæresten din det også, slik at hun kan føle seg trygg.  -Spør henne om det er greit at du noen ganger vekker henne for å ha sex med henne.  -Eller ha sex før dere sovner, og når begge har lyst.  

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep