Hopp til hovedinnholdet

Han presset meg til å røre ham og slikt, tenker mye på det nå. Gode råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg lurte på hva jeg skal gjøre! jeg holdt på med en gutt, han er 2 år eldre enn meg altså 16. og i sommer møttes vi og vi kysset og klinte og det var helt greit, men plutselig så bare blottet han seg selv om du skjønner? han tok handa min ned mot underlivet hans og ja du skjønner, også begynte han å klå på meg selvom jeg hadde sagt nei flere ganger, men jeg sa ikke så godt ifra, etter at jeg hadde sagt nei sa han liksom "jo komigjenn" og på en måte presset meg til å røre på han og slikt! jeg tenkte ikke så mye på det i ettertid og hadde problemer med å huske hva som skjedde, men på skolen hadde de foredrag som overgrep og fortalte hva det var og jeg fikk skikkelig mange minner tilbake fra dette! var det et overgrep? jeg tenker utrulig mye på dette, og føler meg skikkelig skitten :( noen gode råd?

SVAR

Besvart 29.01.2015 23:12:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
account_circle