Hopp til hovedinnholdet

Det er første gang jeg forteller dette til noen, trenger tips!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er noe jeg lurer på som jeg egentlig ikke tørr å snakke om.. fra jeg var 6-7 år og oppover har farfaren min tatt på meg , (fingra (?)) meg nedentil, tatt på brystene mine, Han han rivd av meg klærne- sleika meg, hatt tiss mot tiss, tatt honda mi på hans tiss(og fått den til å bli stiv.. jeg har ver eneste gang prøvd å komme meg løs og sagt at jeg ikke vil.. men det funka aldri.. har aldri ville dra til han og bestemor på besøk får at jeg er redd for at det skal skje men tørr ikke si ifra at jeg ikke vil.. Nå som jeg er 13, er jeg der mer sjeldent, og jeg sover der nesten aldri, men jeg er fortsatt redd.. jeg tørr ikke å si ifra til noen at dette har skjedd med meg disse årene, og jeg bruker lang tid på å sove, fordi jeg får mareritt om at han skal komme inn selvom vi ikke er i samme hus.. Dette er første gang jeg forteller om det.. jeg lurte på hva jeg skal Gjøre? Bare la det være som det er, si det til noen(som jeg ikke tørr), eller hva som helst annet.. tips? Håperpåsvar!❤

SVAR

Besvart 31.01.2015 18:46:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, kan være et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle