Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har begynt å bli voldelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min kjæreste og meg har vært sammen litt over et halvt år nå. Vi har et utrolig sterkt og godt forhold som jeg føler meg trygg i. Men de siste gangene nå etter jul når jeg har vært med han, har han begynt å bli litt voldelig. Om jeg er utrolig trøtt etter en lang og slitsom uke på skolen så slår han og tvinger meg til å ha sex med han. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Har prøvd å snakke med han, men virket ikke som han forstår. Det virker nesten som han er agressiv eller noe. Han skifter sånn plutselig humør så skal han absolutt bli ferdig med det han begynner på selv om jeg sier nei og ikke har lysst. Vi har regelmessig sex og det er ganske greit om jeg starter det hele, men når jeg ikke vil begynner han å slå meg og kniper meg hardt på rompen og puppene. Dette er svært ubehagelig. Hva skal jeg gjøre? Hilsen nervøs jente.

SVAR

Besvart 19.02.2015 15:15:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
account_circle