Hopp til hovedinnholdet

Gjorde det selv om jeg sa nei

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 13. En gang kom det en gutt til meg, og vi skulle se på film. Da begynte jeg å sovne. Etter noen minutter da jeg våkna. Var jeg naken. Han dreiv med å tok på meg. Jeg sa at han skulle slutte. Men hørte ikke. Jeg var redd for at han skulle at tiden sin i vaginaen min pga kan hende at jeg blir gravid. Så jeg snudde meg og han tok penisen sin i rompa min. Inn og ut. Jeg dytta han bort. For jeg hadde aldri hatt sex før. Jeg løp ut naken, med klærne mine. Da jeg var ut tok jeg på meg klærne å løp hjem... Jeg har fått mensen 3/4 ganger for første gang. Jeg har begynt med menstrasjon. Siden sist av det som skjedde har jeg fått mensen en gang. Kan det hende at sæd rant ut fra rompa og inn i vagina? For jeg har hatt vondt i magen og vært kvalm i det siste. Er redd for å bli gravid.. Plz svarrrrr.er jeg gravid. Han hadde ikke så lang penis som gikk helt inn, og han har heller ikke i puberteten. Er jeg gravid......

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det var jo ikke greit at denne gutten kledde av deg og prøvde å ha sex med deg når du ikke ville.  Bra du dyttet ham bort og gikk.  Kanskje kan du si ifra til ham at dette ikke var greit og at du ikke ønsker at det skal skje igjen.  -Hvis du skulle være redd for det eller føle at det ikke blir respektert, er det viktig at du prater med noen voksne som kan støtte og hjelpe deg.  Prat gjerne med noen uansett om det som skjedde.  Helsesøster på skolen din kan være en å prate med.  Der kan du også få tatt graviditetstest eller prate om det at du nå har vondt i magen.  Helsesøster har taushetsplikt.  Etter det du beskriver, med at han ikke hadde penisen sin i din vagina og at du også nå etterpå har hatt en menstruasjon, er det veldig lite sannsynlig at du er gravid. 

Hvis du tenker mye på dette, så vil det være veldig lurt å få pratet med en voksen om det.  

Ha det godt!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lurer du på om du er gravid?

Jente tar graviditetstest (ung.no)

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

Les mer

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep