Hopp til hovedinnholdet

Gjorde det selv om jeg sa nei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13. En gang kom det en gutt til meg, og vi skulle se på film. Da begynte jeg å sovne. Etter noen minutter da jeg våkna. Var jeg naken. Han dreiv med å tok på meg. Jeg sa at han skulle slutte. Men hørte ikke. Jeg var redd for at han skulle at tiden sin i vaginaen min pga kan hende at jeg blir gravid. Så jeg snudde meg og han tok penisen sin i rompa min. Inn og ut. Jeg dytta han bort. For jeg hadde aldri hatt sex før. Jeg løp ut naken, med klærne mine. Da jeg var ut tok jeg på meg klærne å løp hjem... Jeg har fått mensen 3/4 ganger for første gang. Jeg har begynt med menstrasjon. Siden sist av det som skjedde har jeg fått mensen en gang. Kan det hende at sæd rant ut fra rompa og inn i vagina? For jeg har hatt vondt i magen og vært kvalm i det siste. Er redd for å bli gravid.. Plz svarrrrr.er jeg gravid. Han hadde ikke så lang penis som gikk helt inn, og han har heller ikke i puberteten. Er jeg gravid......

SVAR

Besvart 08.03.2015 09:32:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle