Hopp til hovedinnholdet

Gutt 17: sliter med skam og anger etter seksuell omgang med eldre mann

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for noen dager siden avtalte jeg et treff med en eldre mann. jeg hadde truffet han en gang før, hvor vi utførte seksuelle handlinger på hverandre. når jeg skulle hjem den første kvelden angret jeg veldig, men det "gikk over" etter noen dager. det var liksom litt som at det aldri hadde skjedd. så gikk det en stund. og så begynte jeg å fantasere osv. gjorde det før første møte og. så jeg kontaktet han igjen:( kvelden før ble jeg plutselig usikker og fikk en litt ekkel magefølelse som jeg burde ha fulgt. dagen etter møtte jeg han og vi fortsatte egentlig der vi slapp. men før det nesten er slutt merker jeg at dette er noe jeg ikke vill. jeg sier ifra og heldigvis skjønner han det. jeg kler på meg og drar. treffer enn venn for å prøve å ikke tenke på det, men nå har jeg gått med en følelse av at det knyter seg i brystet og magen i flere dager. jeg skammer meg og angrer veldig på hva jeg gjorde. føler jeg aldri kan bli ordentlig "ren" igjen. håper på ett støttende svar. hilsen vondknute

SVAR

Besvart 13.04.2015 21:55:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
account_circle