Hopp til hovedinnholdet

De tvang meg til å suge dem.  Har jeg blitt voldtatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg satt og så litt på Omegle(det er et nettsted du skyper med annonyme folk fra hele verden,). Så snakket jeg med en kjekk fyr! Og han bodde i nærheten av meg! Så vi bestemte oss for og møtes jeg dro hjem til han! Først kom jeg inn og der sto han så gikk vi inn i stua der var det to andre gutter, jeg ble overrasket han sa jo ikke noe om det. Så sa han- kle av deg,! Jeg ble redd! Han sa det igjen men nå skrek han det. Så jeg tok av meg gensren og buksa så kom han og de to andre og begynte og ta av meg resten de tok på meg. Så sa han Sug meg jeg så nei og reiste meg opp da dro han Andre meg ned! Så jeg begynte og suge han. Jeg hadde sugd han i fem min og trudde jeg var ferdig men nei jeg måtte suge alle tre! Til slutt sa jeg at jeg måtte på do! Jeg tok med klærne mine og gikk på do! Når jeg kom ut hadde jeg trudd de skulle voldta. Meg men nei! De satt og så på Tv!a de sa jeg bare kunne gå! Hva skal jeg gjøre? Har keg blitt Voldtat?

SVAR

Besvart 26.05.2015 21:36:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle