Hopp til hovedinnholdet

De tvang meg til å suge dem.  Har jeg blitt voldtatt

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg satt og så litt på Omegle(det er et nettsted du skyper med annonyme folk fra hele verden,). Så snakket jeg med en kjekk fyr! Og han bodde i nærheten av meg! Så vi bestemte oss for og møtes jeg dro hjem til han! Først kom jeg inn og der sto han så gikk vi inn i stua der var det to andre gutter, jeg ble overrasket han sa jo ikke noe om det. Så sa han- kle av deg,! Jeg ble redd! Han sa det igjen men nå skrek han det. Så jeg tok av meg gensren og buksa så kom han og de to andre og begynte og ta av meg resten de tok på meg. Så sa han Sug meg jeg så nei og reiste meg opp da dro han Andre meg ned! Så jeg begynte og suge han. Jeg hadde sugd han i fem min og trudde jeg var ferdig men nei jeg måtte suge alle tre! Til slutt sa jeg at jeg måtte på do! Jeg tok med klærne mine og gikk på do! Når jeg kom ut hadde jeg trudd de skulle voldta. Meg men nei! De satt og så på Tv!a de sa jeg bare kunne gå! Hva skal jeg gjøre? Har keg blitt Voldtat?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det du opplevde, var jo tvang til seksuell handling, og det er overgrep.  Dette er noe du kan anmelde som seksuelle overgrep.  Du kan selv ta kontakt med politiet om dette, eller få hjelp av noen til det. Ta vare på klærne du hadde på deg, uten å vaske dem, for kanskje kan det være spor av sekret fra guttene på det og da er det bevismateriale.  Legg tøyet i en plastpose så lenge.  -Når du har opplevd noe slikt, så er det viktig at du prater med noen om det.  Du har skrevet til oss nå, og det er bra.  Håper at du også kan prate med noen der du bor.  Helsesøster på skolen din eller på Helsestasjon for ungdom der du bor, kan være en å prate med, eller kanskje er det en annen voksen du har tillit til som du kan fortelle dette til.  Å gå å tenke på det alene, er oftest mer slitsomt enn å få pratet om det.  Vis gjerne den voksne det du har skrevet til oss.  -Kanskje kan du også prate om det med å anmelde det til politiet, og få hjelp til det om du bestemmer deg for å gjøre det.  

Denne episoden var skremmende.  Du skulle flørte og så ble det helt annerledes enn du hadde sett for deg.  Dette er guttenes ansvar.  

Man kan oppleve seg utrygg etter en slik hendelse.  Å få tryggheten tilbake, er kanskje det viktigste målet med å prate med noen.  -Gjør det nå.  Du er viktig og verdifull, så ta godt vare på deg!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep