Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 10, en gutt på 14 hadde sex med meg for to dager siden. Han sier jeg ikke må fortelle om det, da kommer alle til å synes jeg er ekkel og ikke like meg mere. Er det sant?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er bare 10 år men de gjikk ikke lavere enn 13. De har skjedd noe som jør meg litt redd. En gutt som er venn av familien og er 14 år hadde sex med meg for 2 dager siden. Tror jeg da. Han tok av meg klerne og puttet tissen sin inn i min. Er de sex eller? I går lerte han meg en lek som er hemmelig. Vi er under dynen og han tar på og susser puppene mine og tar fingrene inn i tissen min. Jeg syns det er litt ondt og veldi rart. Jeg måtte ta av boksen hannes og putte tissen i munnen min. Storesøster til en venine snakket om suging en gang, var de de jeg gjorde? Jeg måtte og dra i tissen hans. Jeg syns de var veldig ekelt og ble kvalm. Men turte ikke si at jeg ikke ville. Han sier at jeg ikke får si de til noen. Da kommer alle til å synes jeg er ekkel og ikke like meg og ver glad i meg mere. Er de sant?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 10 og takk for at du skriver til oss!
Det denne gutten har gjort mot deg har han IKKE lov til!
Det er VELDIG VELDIG viktig at du forteller til noen voksne om hva han har gjort (puttet tissen sin i din, tar fingrene i tissen din, putte tissen hans i munnen din og at du må dra i tissen hans). Fortell om dette til mammaen og pappaen din, eller til helsesøster på skolen. Det er IKKE sant at de vil synes du er ekkel og ikke vil like og være glad i deg mere. Dette er noe han finner på som ikke sant. Det er kjempeviktig at du forteller om dette til voksne, for det denne gutten gjør mot deg har han ikke lov til!
 
Vennlig hilsen psykologen
 
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep