Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til å begynne på ungdomsskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal begynne på ungdomsskolen til høsten (03) og den eine læreren vår er pedofil! Vi har vert en dag der vi ble kjent med lærerene og hadde omvisning og sånt. De som har han læreren nå sier at han e pedo og klår på puppene og alt d der. Gruer meg syykt! Da vi sku stille spørsmål så stirra han kun der nede og på puppene våre! Skikkelig ubehagelig.. Han har faltisk blitt anmeldt før, men politiet hadde ikkje bevis så de kunne ikke gjøre noe med den saken. Har oxo hørt at han gir gymkarakterer ut i fra hvor store/sexy puppene våre er! Er redd for at han skal komme inn i dusjen og sånne ting. Amdre læreren r eøler heller ikke noe.. Hu e sånn streng type og ALLE på skolen sier at vi har fått de verste lærerene på hele skolen, så spørsmålet er: hva skal jeg gjøre? E redd for at han skal klå på meg og alle andre rundt meg, gå inn i dusjen og sånt.. Som sagt har han blitt anmeldt før! E dritaredd for at han skal volda meg/ andre jenter. Han e godt voksen/i begynnelsen av gammel, ca rundt 40-50

SVAR

Besvart 14.05.2016 19:48:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle