Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt utsatt for et overgrep og har mareritt om dette. Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For 2 år siden skjedde det noe som jeg enda tenker på daglig, Jeg er ikke sikker på hva jeg skal kalle det som skjedde. Jeg var på besøk hos en gutt, jeg kjente han og var betatt av han. Plutselig ble vi alene, han begynte å kysse meg og jeg synes det var greit. Men deretter begynte han å tafse på meg utenpå klærne, jeg prøvde å trekke meg unna, men han fortsetter. Han begynte å ta av meg klærne og jeg sa stopp, jeg sa jeg ikke var klar og at jeg ikke ville, jeg ville dra hjem. Men han fortsatte å kle av meg og begynte å fingre meg. Jeg trakk meg unna og prøvde å komme meg ut av senga. Han ble kjempesint og begynte å slå og sparke meg, han slo meg så mye at jeg var full av blåmerker neste dag. Jeg var kjemperedd, men klarte til slutt å rive meg løs og komme meg bort derfra. Han sendte meg senere en tekstmelding om at jeg aldri skulle si det som hadde hendt til noen, fordi da ble han å skade meg. Jeg får ofte mareritt om dette. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre lengre?

SVAR

Besvart 12.08.2016 11:51:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
account_circle