Hopp til hovedinnholdet

Jeg har opplevde mange grusomme ting hjemme. Jeg ar vært utsatt for overgrep og sett stefar slå mamma. Jeg er så redd for å miste mamma!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

faren min sexueltmissbrukte meg i tre år og onkleen min missbrukte meg en gang søstrene mine vil ikke ha noe med mamma å gjøre broren min døde av hjerte feill bestefaren min tok selvmord da jeg var syv mamma og pappa skilte seg da jeg var 2 år og hun fikk seg en ny kjæreste da jeg var 3 år man han er ikke noe snill han slår mamma han brakk nesa hennes han knuste og smadra alt på rommet til mamma mens jeg satt i andre etarset jeg tørte ikke å gå ned hadde jeg gått ned før hadde hun ikke brokket nesa jeg kom ned å mamma satt å gråt og bløde overalt i et hjørnet stefaren min sto der han sa det var hennes feill jeg måtte jage han ut han skrek til meg fikk han ut jeg ringte sykehuset å sa mamma falt ned trappa fikk ikke lov å si noe annet det har skedd tre ganger at de har krangla mens jeg var der men jeg kan ikke si noe for tenk om jeg kommer på foster hjem tenk om jeg mister mamma mister jeg mamma for altid hvis jeg kommer på fosterhjem mister jeg henne tar jeg selvmord

SVAR

Besvart 02.09.2016 22:34:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle