Hopp til hovedinnholdet

Hva har jeg blitt utsatt for?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da bare lo han og fortsatte. Han tok på låret mitt, rumpa, magen og puppene og prøvde seg igjen og igjen hele tiden. Jeg sa flere gange nei, tok vekk hånden hans og sa jeg ikke ville. Han fortsatte, prøvde seg igjen og igjen, klådde på meg, prøvde og komme seg ned i trusa på meg, tok hendene sine ned i buksa hans for så og stryke hendene over leppene mine, noe jeg ikke likte. Jeg sa nei så mange ganger, dyttet han vekk så mange ganger at jeg ikke har tellinga. Han maste og sa at han fortjente belønning og han stoppet ikke. Til og med venninna mi sa til han at jeg ikke ville og at han måtte slutte. Venninna mi som lå på andre siden sv senga våknet til at han andre gutten lå med en finger inni henne. Jeg vet ikke helt hva jeg/vi har opplevd men noen dager så er det ekstra tungt å jeg vet ikke hvem jeg kan fortelle det til. Jeg sier til meg selv at jeg overreagerer og at dette er helt normalt men det føles ikke sånn

SVAR

Besvart 28.09.2016 21:58:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Hadde sex med noen som sov

Jeg ble med en jente hjem fra byen forrige helg. Begge var ganske fulle, og vi lå sammen. Hun var like mye med på det som meg og tok masse initiativ, men jeg er ikke helt sikker på om hun var våken hele tiden mens vi holdt på. Nå har hun anmeldt meg for voldtekt. Jeg husker ikke alt som skjedde, men er veldig redd nå. Kan jeg straffes for at vi lå sammen?

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp om du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle