Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble utsatt for noe på en fest, vennene mine tror at jeg ville det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg var på en fest der alle drakk alkohol inkludert meg selv. jeg har blitt advart av kjæresten om dette. det var ikke før på festen, der jeg danset med vennene mine at det kom en høy gutt i stor og grå hettegenser. han begynte å holde rundt meg og klå på meg. jeg kom meg ikke løs. han stakk tunga inn i munnen min og holdt meg fast. først skjønte jeg ikke hva som skjedde, men jeg klarte å komme meg løs og jeg sa at jeg ikke ville. de andre jentene så det, men når jeg prøvde å si at det ikke var frivilig trodde de ikke på meg. de vet ikke at jeg er sammen med noen. jeg fikk en enorm stor skyldfølelse og jeg ringte kjæresten min. han ble sur og sa "hva var det jeg sa". jeg skalv, og jeg tror aldri jeg har følt meg så utrygg og makteløs i hele mitt liv. jeg vet fortsatt ikke hvem gutten var, og vennene mine tror fortsatt at jeg ville kline med han. jeg er klar over at dette ikke er et seksuelt overgrep, men det føles fortsatt urettferdig at både meg og vennene mine blir utsatt for sånt.

SVAR

Besvart 07.10.2016 18:50:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle