Hopp til hovedinnholdet

Har en bror som bryter intimgrensene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15. Jeg har lest flere artikler om hvordan de fleste seksuelle trakasseringene foregår i familien. Jeg har en bror som går over grensen alt for ofte. Hvis jeg gir han en klem, benyttes han anledningen til å slå meg på rumpen. Bøyer jeg med ned, lager han fysisk de "rævkjøringsbevegelsene" på rumpen min. Dette er ikke greit. En natt kom han inn på rommet mitt, runket og så at jeg skulle suge ham mens han lo. I og med at han er sterkere enn meg gjør dette meg veldig redd. Han hører ikke på meg når jeg sier at det ikke er greit, det gjør ikke foreldrene mine heller. Hva kan jeg gjøre? Han gjør masse sånne ting og foreldrene mine bortforklarer det bare og blir veldig sur når jeg sier at dette ikke er greit. Det virker ikke som om han skjønner det, selv om jeg sier klart og tydelig i fra

SVAR

Besvart 28.11.2016 15:55:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell erfaring med søsken?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
account_circle