Hopp til hovedinnholdet

Startet med selvskading etter voldtekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg gikk hjem en dag for noen år siden. og den dagen kommer jeg aldri til og glemme. plutselig kjente jeg at noen tok meg rundt halsen. og så startet voldtekten. dette er noe jeg ikke får ut av hodet. jeg har begynt med selvskading, for da har j kontrollen igjen. for det hadde jeg ikke dær. og nu sliter jeg med følelsene. ... jeg tenker ofte ufrivillig tilbake på øyeblikket, hvordan han holte meg fast. hvordan han strammet beltet rundt halsen min, og vis jeg skrek så strammet han det mye mere så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg vet at jeg burde ha kjempet mere i mot, men jeg klarte ikke. det er sikkert min feil at dette skjedde. jeg gikk jo alene. og ja. så hjelp meg for jeg vet ikke hva jeg sakl gjøre. jeg har gåd ned 26kg på 5 måneder.. og jeg knekker snart sammen,

SVAR

Besvart 25.04.2017 13:15:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
account_circle