Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min forgrep seg på meg når jeg sov

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt utsatt for seksuelle overgrep når jeg var liten og med eks kjæresten min. Nå har jeg fått en ny kjæreste, jeg har fortalt han om min historie om voldtekt. Men i går natt førte han penisen inni meg og fingret meg, mens jeg sov. Er dette voldtekt?? Jeg våknet til at han gjorde det men hele kroppen min klarte ikke gjøre noe, derfor trodde han at jeg fortsatt sov. Han sier til meg at han ikke gjorde det. Vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg elsker han og vil ikke at det skal bli slutt. Men jeg trenger hjelp

SVAR

Besvart 06.05.2017 18:47:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
attach_file

- Hadde sex med noen som sov

Jeg ble med en jente hjem fra byen forrige helg. Begge var ganske fulle, og vi lå sammen. Hun var like mye med på det som meg og tok masse initiativ, men jeg er ikke helt sikker på om hun var våken hele tiden mens vi holdt på. Nå har hun anmeldt meg for voldtekt. Jeg husker ikke alt som skjedde, men er veldig redd nå. Kan jeg straffes for at vi lå sammen?

 

Les mer
account_circle