Hopp til hovedinnholdet

Men dagen etter så våkna jeg opp naken,

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg veit ikke hvem andre jeg kan henvende meg til, men på fredagskveld så var jeg, en venninne og noen kompiser sammen og vi drakk og hadde det koselig. Men så begynte jeg å gå litt hardt på flaska (har hatt mye å tenke på, og ville bare glemme en kveld) Også skulle han ene overnatte (han har en greie med venninna mi). Og jeg drakk litt mer rett før vi la oss. Også husker jeg ikke mer. Men dagen etter så våkna jeg opp naken, og trusa var tatt på feil vei og jeg huska ingenting. Venninna mi fortalte meg at jeg gikk å la meg på sofaen for å la de være alene, men så hadde jeg begynt å gråte hysterisk, også hadde kompisen gikk å henta meg fra sofaen og la meg i senga på rommet igjen, så hadde jeg spydd mye. Så hadde venninna mi tørka det opp og lagt seg på sofaen isteden fordi det stinka så mye på rommet. Hva hvis jeg hadde prøvd meg på han, og han har tenkt at jeg ville det? Jeg ville aldri aldri ha liggi med han. Men jeg husker ingenting! Og hva skjedde egt? Er det voldtekt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi forstår godt at det er tungt å sitte med tanker om at noe kan ha skjedd, men at du ikke husker noe. Du spør om dette er en voldtekt? Det er veldig vanskelig for oss å gi deg et konkret svar på dette siden du ikke husker om dere har hatt samleie.Forhåpentligvis har du bare sluknet uten at noen har gjort deg noe eller at du har gjort han noe. Men det vi oppfordrer deg til, er å prate med han gutten du sov sammen med.Da får du høre hans versjon og det kan gjøre at du husker mer. 

Hvis du føler at du trenger å snakke med noen om dette, kan helsesøster på skolen  være et godt alternativ. Hvis dette blir vanskelig , kan du også ringe Alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116111 eller besøke hjemmesiden www.116111.no .Du kan også ringe Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte på telefon 800 57 000 eller besøke hjemmesiden www.incest80057000.no 

Legger ved noen artikler som kan være fine for deg å lese.

Lykke til!

Hilsen Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige ...

Gå til vote

Var det en voldtekt?

På fest #ikkegreit / ung.no

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

Les mer

Voldtekt på fest

Soverom (colourbox.com)

Ungdomsvoldtekt kjennetegnes ved at det skjer mellom jevnaldrende ungdommer som kjenner hverandre fra før, ofte på fest. Det har nesten alltid vært alkohol med i bildet, og det skjer med både gutter og jenter.

Husk at det ALLTID er feil når noen tvinger seg til seksuell kontakt og du ikke vil.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep