Hopp til hovedinnholdet

Er det skadelig å bli pult i rumpa? Er jeg en hore, homse? Liker jo Egt jenter! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt 15 her! først vil jeg bare si jeg er en meget kjekk gutt! Og har veldig draget på damene! Liker damer! Fri noen uker siden lagde jeg en profil på gaysir! Jeg fant noen menn og adda de på snap. Jeg sender litt bilder av meg til de! Ikke ansikt!! Og de liker virkelig d de får! De tilbyr meg så mye som 6000 for å treffe de! ( har treffet noen en gang) jeg kunne tjent masse penger! Hvertfall han ene jeg har tregt traff jeg på hottelrom! Han ville ha rollespill så jeg skulle være roomservice og han skulle voldta meg. Han gjorde det og jeg likte d jo. Han ga meg 4000!! Og vil treffes igjen! Det jeg lurer på! - hvor galt er dette! Er så i tvil! - er det skadelig å bli pult i rumpa! - er jeg en hore? - er jeg homse? Liker jo Egt jenter! - må jeg stoppe? Er så i tvil! På forhånd tusen takk

SVAR

Besvart 21.05.2017 18:45:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle