Hopp til hovedinnholdet

Bestevenn på 15, snart 16, ble for noen måneder siden voldtatt av hennes forrige kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min bestevenn på 15, snart 16, ble for noen måneder siden voldtatt av hennes forrige kjæreste på over 16. Hun slo opp med han etter det og ble sammen med vennen hans. Gutten som voldtok henne har nå laget og spredd mange fæle rykter som handler om henne: At hun er en hore, at hun selger seg og slikt. Jenta som ble voldtatt vil helst unngå drama og vil derfor helst unngå han og bare glemme alt som skjedde. Hun fortalte meg i går om voldtekten. Jeg vet jeg bør anmelde det, eller få noen andre til å gjøre det. Han har gjort tre ulovlige ting: Han voldtok henne, han har hatt ikke bare en, men to (en frivillig, en ufrivillig) samleier med henne og han har beruset et barn flere ganger. Dette bør anmeldes(?), men hun nekter det siden gutten kommer til å lage MYE trøbbel og slemme rykter om henne. Hun sier at om jeg gjør dette vil hun bare havne i større problemer enn det hun allerede er i. Og hun sa jo ikke nei siden hun var beruset,fins ingen vitner Hva bør jeg gjøre? Bør jeg anmelde dette?

SVAR

Besvart 26.06.2017 13:25:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Er kjæresten min voldelig?

Kjæresten min er vanligvis snill mot meg, men i det siste har han forandret seg litt. Når vi krangler blir han fryktelig sint.

 

Les mer
account_circle