Hopp til hovedinnholdet

Er jeg homo fordi jeg likte litt å suge han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt på 15 her! Liksom det er jo lutt kult å henge med eldre, jo Og de som er russ da... vi er ikke så mye med de for de er jo ganske mye eldre en oss! Men jeg har snakka litt med en da! Også spiste vi kebab også spurte jeg han hvordan han var så tæn? han da han tok sol og siden det er 18 årsgrense, spurte han om jeg ville joine. og jeg sa ja. Han er veldig kjekk, men jeg er ikke homo og jeg tenkte ikke at det var fordi han var keen på meg! Vi dro til solairumet og kledde av oss til boksern, han kommenterte at jeg hadde deilig kropp, jeg syntes det var litt kleint men reagerte ingen ting! Han hadde også digg kropp og STORE muskler. Da vi solte oss begynte han først å ta på magemusklene mine, jeg tok bort handen hans. Men han fortsatte. jeg sa stopp men han fortsatte! Han begynte å kline med meg og tok hodet midt ned mot tissen hans. Og presset meg inntil boksern hans! Så sugde jeg han! Jeg er bare redd han har sagt det til noen! Og er jeg homo fordi jeg likte det litt? eller?

SVAR

Besvart 02.10.2017 18:12:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

18-års aldersgrense på solarium

Solarium øker risikoen for føflekkreft, særlig når man begynner å bruke det tidlig og hvis man tar solarium ofte. Det er 18-års aldersgrense for bruk av solarium i Norge.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle