Hopp til hovedinnholdet

Eg er en jente på 13 år som ikkje har d bra. Eg vil bli bedre, hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... Eg er en jente på 13 år som ikkje har d bra... Eg er hele tiden deprimert. Å eg vet grunnen til det. 1. Eg har det ikke så bra hjemme 2. Er ikke fornøyd med meg selv 3. Har blitt en del mobbet før, å før sånne flashbacks 4. Driver med selvskading 5. Har blitt utsatt for seksuelt overgrep... Eg er lei av å være depressiv hele tiden. Men vet ikke hvordan eg kan bli bedre. Har snakket med helsesøster om det. Men hun hjelper lite til... Har også en del selvmordstanker... eg vil bli bedre, hjelp meg

SVAR

Besvart 10.12.2017 08:26:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle