Hopp til hovedinnholdet

Gutter som vil vise litt til yngre jenter.....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fredag var jeg med noen venner på byen. Vi var meg og en annen jente + 2 gutter, når guttene skulle gå gikk jeg og venninna mi hjem til hu. Hun var alene hjemme mens broren og 2 venner var der, de er 2 år eldre enn oss altså de går i 9kl! Men når venninna mi skulle lage litt smågodt til oss på kjøkkenet, kom broren og de 2 venner på rommet hennes i andre etasje. Han ene spurte meg om jeg gledet meg til ungdomskolen: ja kansje litt.. svarte jeg. Da sa han: det burde du, du kan få ditt første ligg der og ALLE 8.9.10 kl liker yngre jenter.. kansje vi kan vise deg litt

SVAR

Besvart 02.01.2018 18:17:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle