Hopp til hovedinnholdet

jeg blir seksuelt trakassert av noen gutter i klassen min...Noen holder meg fast, mens resten tar på rumpa, puppene og tissen min...Dette skjer nesten hver dag, og det skjer ofte et sted hvor det ikke er så mange folk...så ingen vet om det..

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år..jeg blir seksuelt trakassert av noen gutter i klassen min...Noen holder meg fast, mens resten tar på rumpa, puppene og tissen min...Dette skjer nesten hver dag, og det skjer ofte et sted hvor det ikke er så mange folk...så ingen vet om det..De ler og har det gøy hver gang de tar på meg, nesten som om de gir blaffen i at jeg skriker og gråter, eller at jeg har det vondt inni meg...De kysser meg også noen ganger på halsen eller på munnen...Hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint at du skriver til ung.no!
Jeg skjønner at dette er traumatisk, vanskelig og vondt  for deg og dette må det bli slutt på. Du skal snarest mulig si fra til lærerne, helse rektor ved skolen, som PLIKTER å gjøre noen med dette. Du sier at dette skjer på et sted hvor det er få andre. Jeg vil jo absolutt oppfordre deg til å holde deg unna dette stedet, og heller holde deg der det er mange andre elever. Men uansett,skal du si fra til lærere om dette! Dette er å gå langt over dine grenser og ta seg til rette.

Jeg legger ved artikler du kan ha nytte av å lese.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep