Hopp til hovedinnholdet

En gutt fingret meg uten at jeg ville. Jeg angrer skikkelig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg holder på med en gutt, men er ikke så sikker på om han liker meg eller bare bruker meg... Han er to år eldre enn meg, og vi har det utrolig koselig sammen når vi er sammen med hverandre. Men sist jeg var hos han så prøvde han å fingre meg, og jeg ville egentlig ikke dette. Han sa gjentatte ganger; "Stol på meg" osv, så til slutt lot jeg han gjøre det fordi han ga seg aldri uansett om jeg dro han vekk. Jeg anger helt sinnsykt på dette, fordi nå snakker vi ikke sammen lenger. Jeg prøver å få kontakt med han, men han er bare utrolig care.. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, og vil ikke fortelle dette til noen :(

SVAR

Besvart 04.03.2018 10:36:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle