Hopp til hovedinnholdet

J 14, en 23 år gammel fyr tok meg opp på fanget og tok på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var 14 år reiste jeg, en veninne av meg, ekskjæresten hennes og en 23 år gammel fyr på badeland. Mens vi var på badeland havnet jeg i en situasjon hvor den 23 år gamle fyren dro meg opp på fanget sitt, kysset meg på en ganske voksen måte og strøk meg over tissen utenpå bikinitrusa. Jeg sa aldri nei, var redd for å gjøre noe feil tror jeg, men knep munnen hardt igjen, og prøvde å vise med kroppen at dette ikke var noe jeg ville. Tanken på at det har skjedd gir meg en ekkel følelse i hele kroppen, men blir dette egentlig regnet som et overgrep?

SVAR

Besvart 03.03.2018 16:23:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
account_circle